×

    EKO Traipu tīrītājs 5L

    0209005
    21,60 €
    AR PVN 21%

    Traipu tīrītājs dažādu veidu audumiem, kā arī autosalonu, mīksto mēbeļu ķīmiskai tīrīšanai. Iztīra eļļas, tauku, kafijas, kečupa u.c. traipus. Paredzēts traipu noņemšanai no dažādu audumu apģērbiem (t.sk. no krāsainas veļas) ķīmiskajās tīrītavās, veļas mazgātavās. Koncentrāts.

    Lietošanas norādījumi: Produkts pielietojams ūdens šķīduma un koncentrāta veidā. Traipus var noņemt, tīrot ar rokām (tīrīšana ar tampona palīdzību), iemērcot audumu pirms mazgāšanas un mazgājot automātiskajā veļas mazgājamā mašīnā. 
    Līdzekli var atšķaidīt ar ūdeni jebkurās proporcijās. Pagatavojot darba šķīdumu, vispirms traukā ieliet ūdeni, pēc tam pievienot nepieciešamo koncentrāta daudzumu, samaisīt.

    Ieteicamā darba koncentrācija un iedarbības laiks:

    Traipu tīrīšana (ar rokam): izmantot neatšķaidītu produktu vai atšķaidīt ar ūdeni attiecībā 1:2. Atstāt iedarboties līdz 15 min.
    Mērcēšana pirms mazgāšanas: atšķaidīt produktu ar ūdeni attiecībā 1:50. Atstāt iedarboties 10-15 min.
    Mazgāšana veļas mazgājamā mašīnā: 10-20 ml uz 1 litru ūdens.

    Caurspīdīgs šķidrums dzeltenīgā krāsā ar vāju raksturīgu produktam smaržu, bez nogulsnēm, labi šķīst ūdenī, pH ≥10,0, nesatur hloru.
    Satur nejonu virsmaktīvās vielas (15% un vairāk, bet mazāk nekā 30%), kompleksa veidotājs, krāsviela, ferments, konservants.

    DROŠĪBA 

    SIA Litava ražo produktus no izejvielām, kas atbilst prasībām Eiropas normativājiem dokumentiem. Daļa no produktiem, ko ražo uzņēmums ir drošs cilvēkiem un videi. Vēl viena daļa no produktiem, kas ražoti ar minimālu apdraudējumu veselībai un videi (kā to norāda marķējums). Kad pēc lietošanas instrukciju, šie produkti arī ir nekaitīgi un videi draudzīgi.

     

    Ražotājs: SIA Litava (Latvija)

    0209005
    <10 vienības:

    Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

    Preces artikuls:

    New Account Register