×

    Tīrīšanas un dezinfekcijas līdzeklis AMPHOCLEN F104, 5L (Selden)

    04100223
    13,90 €
    AR PVN 21%


    Ideāls pārtikas rūpniecības tīrīšanas un dezinficējošs līdzeklis. 
    Ideāli piemērots lietošanai pārtīkas rūpniecībā, maiznīcās, konditorejās, alus darītavās, lopkautuvēs, gaļas pārstrādes uzņēmumos, kā arī slimnīcās, skolās, ģērbtuvēs, virtuvēs, restorānos, dzīvnieku aprūpes un dzīves vietās un citur.
    !!! Skalošana nav nepieciešama, izņemot virsmas, kuras nonāk saskarē ar pārtiku.

    Ideāls pārtikas rūpniecības tīrīšanas un dezinficējošs līdzeklis AMPHOCLEN F104. 
    Ideāli piemērots lietošanai pārtīkas rūpniecībā, maiznīcās, konditorejās, alus darītavās, lopkautuvēs, gaļas pārstrādes uzņēmumos, kā arī slimnīcās, skolās, ģērbtuvēs, virtuvēs, restorānos, bāros. Ir paredzēts aprīkojuma un trauku (pannu, friteru utt.) tīrīšanai ēdināšanas uzņēmumos, mērcējot šķīdumā uz noteiktu laiku. 

    Izmantojams dzīvnieku pārvietošanas inventāra un transportlīdzekļu tīrīšanai, dzīvnieku aprūpes un dzīves vietu, suņuaudzētavu, veterināro telpu, morgu u.tml. telpu apkopei un dezinfekcijai.

    Līdzeklis ir izgājis neatkarīgu mikrobioloģisku testēšanu saskaņā ar BS EN.1276:1997 un uzrādījis pozitīvas baktericīdas īpašības ar šķīduma atšķaidīšanas proporciju 1:50, līdzeklim esot kontaktā ar tīrāmo virsmu 5 minūtes, vienādi efektīvi iedarbojas uz Gram+ve and Gram-ve baktērijām gan uz tīras, gan netīras virsmas. 

    Pārvērš dispersijā un izšķīdina eļļas, asins traipus un taukvielas pārtikas pārstrādes un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos. Mēreni putojas berzējot; sienu mazgāšanai piemērots ar augsta spiediena iekārtām. Augsti koncentrēts un ekonomisks lietošanā. Saudzīgs lietošanai uz alumīnija virsmas. 

    pH >13.5

    Lietošana:
    Izšķīdināt līdzekli ūdenī šādās attiecībās:
    - Spēcīgai virsmu attaukošanai - 1/10 vai 500 ml uz 5 litriem karsta ūdens. 
    - Tīrīšanai ar augsta spiediena iekārtām, kā arī smagi piesārņotu virsmu tīrīšanai un dezinfekcijai -  1/30 vai 170 ml uz 5 litriem karsta/auksta ūdens. 
    - Viegli piesārņotu virsmu tīrīšanai un dezinfekcijai - 1/50 vai 100 ml uz 5 litriem ūdens. 
    - Regulārai viegli piesārņotu virsmu (grīdu) slapjai tīrīšanai vai dezinficējošai virsmu noskalošanai - 1/300 vai 15 ml uz 5 litriem ūdens.
    Virtuves aprīkojuma detaļu un trauku iemērcēšanai - no 1/50 (100 ml uz 5 litriem karsta ūdens) līdz 1/10 (500 ml uz 5 litriem karsta ūdens) atkarībā no piesārņojuma pakāpes

    !!! Skalošana nav nepieciešama, izņemot virsmas, kuras nonāk saskarē ar pārtiku.

    Sastāvā: <5% dezinfekcijas vielu; <5 % NTA un tās sāļi; 5 – 15 % nejonu VAV. 

    Biocīda inventarizācijas numurs: LV16012019/402
    “Lietojiet biocīdus uzmanīgi. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un informāciju par biocīdu”. Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) Nr. 528/2012 par biocīdu piedāvāšanu tirgū un lietošanu 72. pants.

    Tilpums: 5 L

    Ražotājs: Selden Research LTD (Lielbritānija)

     

     

    04100223
    >10 vienības:

    Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

    Preces artikuls:

    Saistītās preces

    New Account Register