×

    SPRING AIR Gaisa atsvaidzinātāja turētājs SMART AIR MINI, balts (Grieķija)

    0810000
    37,40 €
    AR PVN 21%
    Pieejami dažādi izmēri Pieejami dažādi izmēri

    Kompakts automātiskais gaisa atsvaidzinātājs nelielu līdz 50 m² telpu aromatizēšanai.

    Spring AIR ir aprīkots ar iebūvētu elektronisko vadības pulti, kas ļauj jums norādīt intervālus starp izsmidzināšanām, to intensitāti un ilgumu. Automātiskais gaisa atsvaidzinātājs ļauj izvēlēties izsmidzināšanas režīmu pa stundām, dienām vai nedēļām. Procedūru var arī vienkāršot, izvēloties starp lietošanai gatavām iepriekš instalētām 22 programmām. Soļu motors veic izsmidzināšanu saskaņā ar uzstādīto programmu.

    LCD displejs parāda bateriju uzlādes līmeni, aerosola baloniņa tilpumu, izsmidzināšanu skaitu un laiku. Drošības slēdzis ļauj izvairītos no nevēlamas ietekmes uz automātisko gaisa atsvaidzinātāju no ārpuses. Ērti un viegli uzstādāms pie sienas ar speciālu atveru palīdzību. Var uzstādīt uz galda, plaukta, uzņemšanas telpā u.c.

    Automātiskie gaisa atsvaidzinātāji tiek pielietoti nelielu veikalu, biroju un viesnīcu telpu, kafejnīcu, bāru u. tml. telpu aromatizēšanai. Nav nepieciešamas īpašas iemaņas ierīces uzstādīšanai un izmantošanai, kas padara automātisko gaisa atsvaidzinātāju par neaizvietojamu jebkuru telpu aromatizēšanai.

    Gaisa atsvaidzinātāja turētājs izgatavots no īpaši izturīgas plastmasas.
    Darbojas no 2 AA tipa baterijām (nav iekļautas komplektā).
    Gaisa atsvaidzinātāja flakons KOMPLEKTĀ NENĀK.

    Izmēri: 90×80×210 mm
    Krāsa: balta

    Ražotājs: Spring Air (Grieķija)

    0810000
    <10 vienības:

    Gaisa atsvaidzinātāji

    Preces artikuls:

    Saistītās preces

    New Account Register