×
  • -0,21 €

Ekoloģiskas tīrīšanas putas virtuvei, 700 ml (Ludwik)

0418024
2,20 €
1,99 € Ietaupi 0,21 €
AR PVN 21%

Ekoloģiskas-bioloģiskas tīrīšanas putas virtuvei

Putas ar dabīgo alvejas ekstraktu ir dabīgs tīrīšanas līdzeklis, kas paredzēts visu mazgājamo virsmu tīrīšanai virtuvē. Putas efektīvi noņem netīrumus, piedegušos traipus un lipīgos taukus no darba virsmām, tvaika nosūcējiem, virtuves izlietnēm, mikroviļņu krāsnīm un citām virtuves iekārtām.

Aktīvas augu izcelsmes sastāvdaļas kombinācijā ar dabīgo bioaktīvo faktoru, kas satur īpaši atlasītus probiotiskos celmus, nodrošina tīras un spīdīgas virsmas. Putas ir videi nekaitīgas, jo nesatur toksiskas vielas, piemēram: formaldehīdu, reaktīvos hlora savienojumus, borātus, EDTA, nanosudrabu un mikroplastmasu. Pudele ir 100% pārstrādājama.

Lietošana: Izsmidziniet līdzekli uz tīrāmās virsmas apm. 10 cm attālumā, atstājiet to iedarboties uz dažām sekundēm, pēc tam noskalojiet un noslaukiet ar mitru drānu. Noturīgu netīrumu gadījumā atstājiet līdzekli uz 5-10 minūtēm.
! Nelietot uz karstām virsmām.

Sastāvs: <5% nejonu virsmaktīvās vielas, <5% amfoteriskās virsmaktīvās vielas, smaržas, fenoksietanols, laurilamīns, dipropilēndiamīns, n-butil-1,2-benzizotiazolin-3-ons.

Uzmanību
H319 - Izraisa nopietnu acu kairinājumu

Ražots Polijā

0418024
>10 vienības:

Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

Preces artikuls:

Saistītās preces

New Account Register