×

    Attaukošanas līdzeklis H.D.DEGREASER F052, 5L (Selden)

    0410009
    13,35 €
    AR PVN 21%

    Superspēcīgs attaukošanas līdzeklis H.D.DEGREASER F052
    Viegli sašķeļ taukus, asinis un olbaltumvielas. Satur vielas, kas iekļūst dziļi virsmā. Nekrāso. Lieliski piemērots lietošanai pārtikas ražošanas uzņēmumos. Drošs alumīnijam. Mēreni putojošs – nav nepieciešams noskalot liekās putas.
    Piemērots grīdu, sienu, kanalizācijas cauruļu, ūdens noteku tīrīšanai virtuvēs, ēdināšanas iestādēs, gaļas pārstrādes un pārtikas ražošanas uzņēmumos, slimnīcās. Drošs lietošanai uz virsmām, kas nonāk saskarē ar pārtikas produktiem. Var izmantot grīdas mazgāšanas ierīcēs.

     pH > 12

    Lietošana:
    Grīdas: noslaucīt grīdu ar slotu. Atšķaidīt ar ūdeni attiecībā 1:40 un nomazgāt grīdu, pievēršot uzmanību īpaši netīrām vietām. Noskalot ar siltu ūdeni.
    Darba virsmas un sienas: pirms lietošanas atbrīvot virsmas no visiem pārtikas produktiem un noslaucīt tās. Uzklāt šķīdumu uz virsmas ar lupatiņu, parasto vai abrazīvo sūkli. Rūpīgi noskalot ar ūdeni un ļaut izžūt, pirms izmantot virsmas atkal.
    Taukvāres Katli. Spaiņi: pirms lietošanas ļaut katlam atdzist. Noliet eļļu un atbrīvot katlu no nosēdumiem. Piepildīt katlu ar H.D. Degreaser šķīdumu (1:20) un uzkarsēt 10-12 minūtes.
    NEVĀRĪT! Noliet šķīdumu, noskalot ar tīru ūdeni un nosusināt.
    Satur nātrija metasilikātu.

    Tilpums: 5 L

    Ražotājs: Selden Research LTD (Lielbritānija)

    0410009
    <10 vienības:

    Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

    Preces artikuls:

    Saistītās preces

    New Account Register