×
  • -1,00 €

Ekoloģiskas tabletes trauku mazgājamām mašīnām, 50 gab. (Ludwik)

0418030
7,90 €
6,90 € Ietaupi 1,00 €
AR PVN 21%

Ekoloģiskas-bioloģiskas tabletes trauku mazgājamām mašīnām

Šķīstošās tabletes trauku mazgāšanai trauku mazgājamās mašīnās. Efektīvi noņem visus netīrumus, padarot traukus mirdzoši tīrus. Tablešu inovatīvā formula satur 100 % dabīgo sodu un aktīvo skābekli, kas efektīvi noņem kafijas un tējas traipus.

Aktīvas augu izcelsmes sastāvdaļas kombinācijā ar dabīgo bioaktīvo faktoru, kas satur īpaši atlasītus probiotiskos celmus, dabiskā veidā noņem taukus, cietes un olbaltumvielu nosēdumus, nodrošinot trauku mazgājamās mašīnas higiēnu no iekšpuses un novēršot nepatīkamas smakas.

Lietošana: Ievietojiet tableti tai paredzētajā nodalījumā saskaņā ar trauku mazgājamās mašīnas ražotāja norādījumiem. Izvēlieties piemērotu mazgāšanas programmu. Mazgāšanas efektivitāte jau pie 50°C.
Devas: 1 tablete vienam mazgāšanas ciklam – neatkarīgi no netīrības pakāpes un ūdens cietības. Ja ūdens ir ļoti ciets virs 17 dH/30fH, mazgāšanas efektivitātes paaugstināšanai ieteicams izmantot sāli un skalošanas līdzekli.

Sastāvs: 5-15% balinošie savienojumi uz skābekļa bāzes, <5% polikarboksilāti, <5% fosfonāti, <5% nejonu virsmaktīvās vielas, fermenti.

Uzmanību
H319 - Izraisa nopietnu acu kairinājumu

Ražots Polijā

0418030
>10 vienības:

Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

Preces artikuls:

Saistītās preces

New Account Register