×
  • -0,65 €
Tīrīšanas pieniņš ledusskapjiem un mikroviļņu krāsnīm, 250 ml

Tīrīšanas pieniņš ledusskapjiem un mikroviļņu krāsnīm, 250 ml (Ludwik)

0418007
1,90 €
1,25 € Ietaupi 0,65 €
AR PVN 21%

Tīrīšanas pieniņš ledusskapjiem un mikroviļņu krāsnīm

Līdzeklis ledusskapju, ceļojuma ledusskapju un mikroviļņu krāšņu tīrīšanai. Efektīvi noņem netīrumus, neitralizē nepatīkamas smakas un palīdz noņemt sarmu. Līdzeklis ir ideāli piemērots arī grūti aizsniedzamu vietu, ledusskapju ārējo virsmu un visu mazgājamo virsmu tīrīšanai virtuvē (darba virsmas, flīzes). Nodrošina virsmas tīrību.

Lietošana: Pirms lietošanas iztukšojiet ledusskapi. Uzklājiet līdzekli uz tīrāmās virsmas, noslaukiet to ar mitru drānu un tad nosusiniet. Stipru netīrumu gadījumā atkārtojiet. Nelietojiet uz pārtikas produktiem vai ventilācijas iekārtām ledusskapja iekšpusē. Uzklājiet uz apsalušām virsmām. Nelietojiet uz karstām virsmām. Ja rodas šaubas, pārbaudiet līdzekli uz neliela laukuma, kas nav redzams. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā! Satur: 1,2-benzoizotiazol-3(2H)-ons. Var izraisīt alerģisku reakciju. Izvairieties no acu piesārņojuma. Saskaroties ar acīm, izskalot ar lielu ūdens daudzumu. Ieteicams lietot aizsargcimdus.

Sastāvs: <5% nejonu virsmaktīvās vielas, <5% anjonu virsmaktīvās vielas, <5% EDTA un tās sāļi, konservants (benzizotiazolinons).

Ražots Polijā

0418007
>10 vienības:

Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

Preces artikuls:

New Account Register