×
  • -1,00 €

Ekoloģiskas gela kapsulas veļas mazgāšanai 2 in 1 ECO, 32 gab. (Ludwik)

0418036
7,90 €
6,90 € Ietaupi 1,00 €
AR PVN 21%

Ekoloģiskas gela kapsulas baltu un krāsainu audumu mazgāšanai 2 in 1 ECO

Koncentrēts baltās un krāsainās veļas mazgāšanas līdzeklis ērtas kapsulas veidā. Unikālā formula garantē augstu mazgāšanas rezultātu un piešķir veļai patīkamu tīrības un svaiguma aromātu. Ludwik ekoloģiskais mazgāšanas līdzeklis atbilst augstām ekoloģijas, kvalitātes un veselības prasībām, ko apliecina ES ekomarķējums.

Videi draudzīgs produkts: Nesatur tādas kaitīgas vielas kā formaldehīdu, reaktīvos hlora savienojumus, borātus, EDTA, mikroplastmasu. Nesatur krāsvielas. Bioloģiski noārdāms. 100% pārstrādājams iepakojums.

Lietošana: Nepieskarieties kapsulai ar mitrām rokām. Uz 4.5 kg sausas veļas ievietojiet 1 kapsulu veļasmašīnas cilindrā kopā ar veļu. Ļoti netīras veļas un cieta ūdens gadījumā izmantojiet 2 kapsulas. Izvēlieties piemērotu mazgāšanas programmu. Neizmantojiet vilnas un zīda apģērbu mazgāšanai. Līdzeklis nav paredzēts priekšmazgāšanai vai mazgāšanai ar rokām.

Sastāvs: 15-30% nejonu virsmaktīvās vielas, 15-30% anjonu virsmaktīvās vielas, <5% ziepes, <5% fosfonāti, fermenti, smaržas.

Uzmanību
H319 - Izraisa nopietnu acu kairinājumu

Ražots Polijā

0418036
>10 vienības:

Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

Preces artikuls:

Saistītās preces

New Account Register