×

Košas un dzīvīgas krāsas jaunā KOI kolekcijā

 
Vasara spēj ienest jaunas vēsmas gan mūsos pašos, gan mūsu garderobē. Atliek iedvesmoties no saules, dabas atmodas un dabas krāsām.

Līdz ar siltumu atnāca jaunā KOI kolekcija, kas sevī apvieno ne tikai komfortu un funkcionalitāti, bet arī tik ilgi gaidāmas košas vasaras krāsas.

Pateicoties plašam kreklu krāsu klāstam, kas pieejams jaunā KOI kolekcijā, var iegūt daudzveidīgus krāsu salikumus, atsvaidzināt garderobi, uzdāvināt sev vasaras noskaņas vieglumu un nodrošināt labsajūtu visas darba dienas garumā.

Tiem, kas vēlas izpaust savu individualitāti, noteikti iepatiksies krekli ar spilgtiem rakstiem, kas veicinās pozitīvas emocijas un pacels garastāvokli.

Krekls nav vienīgais apģērba elements, kas veido košo stilu jaunajā KOI kolekcijā. Koša stila pamatā ir arī ērtas un vieglas bikses, kas papildina darba tērpu krāsu gammu. Jaunā kolekcija dod iespēju izvēlēties ne tikai starp bikšu krāsām, bet arī to veidiem. Tas var būt gan klasiskās, taisna piegriezuma bikses, gan Jogger tipa bikses ar elastīgu vidēja augstuma jostas vietu.

Kopā ar jaunu KOI kolekciju ir iespēja kombinēt darba apģērbu krāsas, piemēram, izvēlējoties krāsainus zīmējumus kopā ar vienkrāsas biksēm vai stilu, kur  krekls un  biksesir vienkrāsas tonī.

Ja darba apstākļi neļauj izmantot krāsainus apģērbus, jaunai KOI kolekcijai ir oriģināls risinājums – halāti, kur piedurkņu galos ir koša dizaina ielaidumi. Izvēlējoties šādu halātu, tas nepārkāps etiķeti un saglābās košu akcentu.

Iepazīsti  jauno apģērbu kolekciju medicīnas un skaistumkopšanas darbiniekiem un gūsti vasaras emocijas kopā ar KOI apģērbiem.

#Prānako #koibaltic #medicīnasapģērbi #медицинскаяодежда #medicalscrubs

 

New Account Register