×
  • -0,29 €

Ekoloģisks gels tualetēm un citām sanitārajām virsmām, 750 ml (Ludwik)

0418028
3,34 €
3,05 € Ietaupi 0,29 €
AR PVN 21%
bīstami 2.jpg

Ekoloģisks-bioloģisks gels tualetēm un citām sanitārajām virsmām

Koncentrēta tīrīšanas želeja ar dabīgo lavandas ekstraktu tualetes un citu sanitāro virsmu tīrīšanai. Efektīvi noņem netīrumus, kaļķakmens, urīna un rūsas nogulsnes no tualetes podiem, keramikas un metāla izlietnēm, vannām, dušas paliktņiem, glazētām flīzēm, terakotas un metāla virsmām.

Padara virsmas tīras un spīdīgas, atstāj patīkamu, dabisku lavandas aromātu. Gela formulas pamatā ir augu izcelsmes izejvielas. Tīrīšanas efektivitāti apstiprina neatkarīga sertificēta pētniecības laboratorija.

Aktīvas augu izcelsmes sastāvdaļas kombinācijā ar dabīgo bioaktīvo faktoru, kas satur īpaši atlasītus probiotiskos celmus, nodrošina tīras un spīdīgas virsmas. Nesatur tādas kaitīgas vielas kā: formaldehīds, reaktīvie hlora savienojumi, borāni, EDTA, sudraba nanodaļiņas vai mikroplastmasa. Bioloģiski noārdāms. Iepakojums ir 100% pārstrādājams.

Lietošana: Uzklājiet želeju tieši uz netīrās virsmas. Atstājiet to uz 10 minūtēm un pēc tam notīriet ar birstīti. Pēc mazgāšanas virsmu rūpīgi noskalojiet ar aukstu ūdeni. Stipru netīrumu gadījumā atkārtojiet darbību.
! Nelietojiet uz alumīnija un marmora.

Sastāvs: 5-15% anjonu virsmaktīvās vielas, <5% nejonu virsmaktīvās vielas, <5% amfotērās virsmaktīvās vielas, citronskābe, pienskābe, dabīgās smaržvielas, lavandas ekstrakts. Satur arī: kaprilkaprilglikozīdu.

Bīstami
H318 - Izraisa nopietnus acu bojājumus

Ražots Polijā

0418028
>10 vienības:

Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

Preces artikuls:

Saistītās preces

New Account Register