×

Dezinfekcijas līdzekļi un dezinfekcijas iespējas dažādu nozaru uzņēmumiem.

 
Dezinfekcijai pēdējos gados piešķirta liela nozīme visa sabiedrībā. Dažādu nozaru uzņēmumi veic pasākumus, lai nodrošinātu, ka viņu darba vietas ir tīras un drošas darbiniekiem un klientiem.
Dezinfekcijas līdzekļi ir visefektīvākais veids, kā iznīcināt baktērijas un vīrusus, un uzņēmumiem ir pieejamas dažādas iespējas un līdzekļi.
Arī dezinfekcijas jomā ienāk daudzi jauni produkti, kas aizvieto vecos, grūtāk lietojamos, tāpat daudzi dezinfekcijas līdzekļi kļūst populārāki, bet no citiem uzņēmumi atsakās.

SIA Prāna Ko piedāvā visdažādākos virsmu un veļas dezinfekcijas un tīrīšanas līdzekļus, profesionālos dezinfekcijas līdzekļus un roku dezinfekcijas līdzekļus. Pārstāvēto ražotāju un produktu klāsts apmierinās jebkuru klientu.

Medicīnas un skaistumkopšanas uzņēmumi

Medicīnas un skaistumkopšanas uzņēmumi vienmēr ir piešķīruši augstu prioritāti tīrībai un dezinfekcijai. Šajās nozarēs instrumentu dezinfekcijas līdzekļus , ādas un brūču dezinfekcijas līdzekļus parasti izmanto, lai nodrošinātu iekārtu un virsmu pareizu tīrīšanu. Spirta bāzes dezinfekcijas līdzekļi, ir vispopulārākie šajās nozarēs, jo tie ir ļoti efektīvi iznīcinot baktērijas un vīrusus.
 
 
  
Veikali, viesnīcas un sabiedriskās ēdināšanas iestādes

Veikali un sabiedriskās ēdināšanas iestādes bieži izmanto dezinfekcijas līdzekļus virsmu un iekārtu tīrīšanai, īpaši pārtikas gatavošanas zonās. Šajos iestatījumos parasti tiek izmantoti roku dezinfekcijas līdzekļi, lai palīdzētu novērst baktēriju izplatīšanos. Pēdējos gados ir vērojama tendence aso ķīmisko vielu vietā izmantot arī dabiskus dezinfekcijas līdzekļus, piemēram, etiķi un citronu sulu.
Reaģējot uz pandēmiju, viesnīcām, restorāniem un kafejnīcām bija jāpielāgojas jauniem tīrīšanas protokoliem. Dezinfekcijas līdzekļus izmanto, lai notīrītu pieskārienu virsmas, piemēram, durvju rokturus, galdus un ēdienkartes. Šajos iestatījumos plaši tiek izmantoti arī roku dezinfekcijas līdzekļi un dezinfekcijas līdzekļu dozatori.

 

Izglītības iestādes

Izglītības iestādes – skolas un bērnudārzi ir intensīvas satiksmes vietas, kur var viegli izplatīties mikrobi un vīrusi. Papildus regulārai tīrīšanai šajās iestādēs bieži tiek izmantoti dezinfekcijas līdzekļu dozatori un roku dezinfekcijas līdzekļi,lai palīdzētu novērst slimību izplatīšanos. Alkoholu nesaturošie dezinfekcijas līdzekļi šajos apstākļos kļūst arvien populārāki, jo tie ir mazāk skarbi ādai un tos var lietot biežāk, neizraisot kairinājumu.



Jaunas tendences dezinfekcijā

Kopumā pēdējos gados ir paplašinājušās dažādu nozaru uzņēmumu dezinfekcijas iespējas. Lai gan joprojām populārākie ir dezinfekcijas līdzekļi uz alkohola bāzes, ir vērojama tendence izmantot dabiskus un spirtu nesaturošus dezinfekcijas līdzekļus.
Uzņēmumiem ir svarīgi izvēlēties savām īpašajām vajadzībām atbilstošu dezinfekcijas līdzekli, ņemot vērā tādus faktorus kā efektivitāte, drošība un lietošanas vienkāršība. Izvirzot prioritāti dezinfekcijai, uzņēmumi var palīdzēt nodrošināt savu darbinieku un klientu drošību un veselību.


Lūdzam sazināties ar mūsu speciālistiem, lai saņemtu savam uzņēmumam vispiemērotākos dezinfekcijas un tīrīšanas līdzekļus!


 

New Account Register