×

    Virsmu dezinfekcijas salvetes CHEMISEPT WIPES MD, 100 gab.

    0401042
    4,60 €
    AR PVN 21%
    EN 13624
    EN 13727
    EN 14348
    EN 14476

    Virsmu un medicīnas ierīču ātrās iedarbības dezinfekcijas salvetes uz alkohola bāzes CHEMISEPT WIPES MD
    Ar etanolu piesūcinātas salvetes neinvazīvo medicīnas ierīču, alkoholu izturīgu medicīnas ierīču un virsmu ātras dezinfekcijas līdzeklis. Salvetes ir piemērotas lietošanai vietās, kur nepieciešama regulāra un ātra dezinfekcija. Līdzeklis nesatur aldehīdus, papildu smaržvielas un krāsvielas. Salvetes var tikt izmantotas vusu alkohola izturīgu virsmu dezinfekcijai. Tām piemīt plašas fungicīdas, baktericīdas un virucīdas īpašības, iznīcina Gram (+) un Gram (-) baktērijas, vīrusus un sēnītes, tsk. Mycobacterium avium, Mycobacterium terrae, HBV, HIV, HCV, Vaccinia un Rota u.c.

    Paredzētas ātrai virsmu un aprīkojuma dezinfekcijai medicīnas iestādēs, tai skaitā slimnīcās, poliklīnikās, ģimenes ārstu centros, stomatoloģijas kabinetos un citur, kur sniedz medicīnisko palīdzību, un citās vietās ar augstām higiēnas prasībām. Piemērots lietošanai uz visām, izņemot akrila, mitrumizturīgajām virsmām.

    Var tikt lietotas ātrai roku un ādas dezinfekcijai gadījumos, kad nav pieejami šķidrie roku un ādas dezinfekcijas līdzekļi.

    Lietošana:
    Atvērt vāku, izvilkt salveti līdz perforācijas vietai un pieturot noplēst. Pēc lietošanas aizvērt vāku, lai dezinfekcijas līdzeklis neizžūst. Rūpīgi apstrādāt dezinficējamo virsmu ar mitro salveti. Iedarbības laiks 30 sekundes.

    Aktīvās vielas:
    100 g satur: Etanols 72 g

    Biocīda inventarizācijas numurs: 11122003/1471
    “Lietojiet biocīdus uzmanīgi. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un informāciju par biocīdu”. Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) Nr. 528/2012 par biocīdu piedāvāšanu tirgū un lietošanu 72. pants.

    Ražotājs: A/S CHEMI-PHARM (Igaunija)

    0401042
    >10 vienības:

    Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

    Preces artikuls:

    Saistītās preces

    New Account Register